FABULOUS 90'S DJ TEAM

Introducing, het Fabulous 90's DJ Team! Onze artiesten nemen je graag mee terug in de tijd naar de happy 90's sferen. Been there, heard that, maar wij gaan verder! Compleet in stijl worden onze shows interactief aangekleed met muziek, acts en performances onmiskenbaar voor de 90's. Dat betekent danseressen, vetkuiven en kale koppies, aussies en blokkies, Johnnies en Anita's en jawel, wellicht zelfs nog wat Cita's! En nog veel en veel meer, maar we willen natuurlijk niet alles verklappen.. Na een avondje met ons team zul je je de volgende dag gegarandeerd afvragen in welke tijd je bent wakker geworden!

DANNY POUWELS

Danny Pouwels begon 7 jaar geleden als Carnavals DJ. In 2017 kwam hij met zijn eerste liedje: Vasteloavend is... Dit smaakte meteen naar meer en sindsdien maakt Danny elk jaar een eigen Carnavals liedje. Met zijn enthousiasme en energie zet Danny elke zaal op zijn kop! Danny maakt in zijn eigen studio niet alleen zijn eigen Carnavalsnummers maar ook nummers voor vele andere Carnavals artiesten

KEEZUS CHRISTUS

Machinist van de soul-train, piloot van de disco-plane en parttime sloper van dansvloeren. Deze liefdesbaby van god en disco, met een zwak voor de jaren 80, trekt het land door en verkondigt het evangelie van dansen en liefde. Ouderwetse classics voeren de boventoon; altijd swingend, altijd dansbaar. Keezus Christus zal ieders leven verlichten.

MISS DRAGON

Graag stellen we Miss Dragon aan jullie voor. Een Roermondse dame die hard aan de weg aan het timmeren is als DJ. Met haar sublieme mix van big room, tribalhouse, latinhouse en techno, gemixt tot haar eigen sound, laat ze jullie dansen op haar opzwepende sound.

LOOS ALARM

ENERGIE! Dit is alleen maar te horen tijdens de set van Loos Alarm. De twee boys uit Limburg (laes: Postert en H'Bosj) weten wel hoe ze de voetjes van de vloer krijgen. Loos Alarm is de feestact met meezingers, stamp platen en exclusieve tunes. Niks is te gek tijdens de set van Loos Alarm. Met al een tal kleine feesten is het voor Loos Alarm tijd om het grotere werk aan te pakken. Het zal ook niet lang duren tot dat het eerste grote evenement realiteit wordt!

DJ LANK XL

Wie kent DJ Lank XL (Paul Slabbers) in de regio nu niet? Vorig editie was hij al te zien bij ons en komende editie weer, gaaf toch?! Hij mixt je elk liedje in elkaar en weet hoe je de tent op z'n kop moet krijgen. Of het nu gaat om een disco classic of een Vastelaovesknaller of alles er tussenin, vraag het DJ Lank XL en hij weet er raad mee!