STARFISH - COLDPLAY TRIBUTE SHOW

Op 16 januari 1998 speelde een band genaamd STARFISH een heel bijzonder optreden in het 'Laurel Tree' in Londen. Later veranderde de band de naam in Coldplay. 14 jaar later, in 2012, besloten vier jonge jongens om die oude naam aan te nemen en hun liefde te tonen en passie voor de muziek van Coldplay om de meest getrouwe tributeshow te creëren, inclusief special effecten en visualisaties. Tourend door Europa vanaf 2017, headliners op Tribfest 2019 ('s werelds grootste eerbetoon bandfestival dat plaatsvindt in Driffield, VK), nemen deze jongens je mee op reis verspreid over meer dan twee decennia Coldplay-muziek, van de klassiekers tot de meest recente hits van het nieuwe album Music Of The Spheres.

THE BOSS BROTHERS – A TRIBUTE TO BRUCE SPRINGSTEEN

Het Amerikaanse rock-icoon Bruce Springsteen en zijn befaamde E-Street band staan meer dan 40 jaar aan de top van de internationale muziekscene. Naast zijn vele hits en veelzijdig repertoire staat hij vooral bekend om zijn legendarische concerten die regelmatig over de 3 uur gaan. Met veel energie, passie en emotie neemt hij het publiek mee naar ongekende hoogte.
De in 2011 opgerichte tribute band ’The Boss Brothers’ is inmiddels uitgegroeid tot een ware publiekstrekker. In verschillende venues, zoals festivals, theaters, concertzalen en diverse horecagelegenheden geven zij Springsteen-concerten, die alleen door The Boss zelf overtroffen kunnen worden. Inmiddels heeft de band een zeer uitgebreid Springsteen-repertoire opgebouwd. Vele hits en klassiekers staan op de setlist. Zowel de die-hard Springsteen-fan als de gemiddelde muziekliefhebber zal zich uitermate vermaken tijdens de concerten. Uit volle borst meezingen, luisteren en genieten van je favoriete Springsteen song of heerlijk dansen in the dark.
Dat is The Ultimate Springsteen Experience met The Boss Brothers. Jullie wens is onze uitdaging!

BACK TO BLONDIE – A TRIBUTE TO BLONDIE!

''VOOR ALTIJD LIEFDE VOOR BLONDIE'' Dat is wat de muzikanten van Back To Blondie verbindt. Deze Nederlandse Tribute brengt een ode aan de nog steeds optredende band Blondie in de sound & style van de jaren ’70 en begin ’80. De energie en beleving spatten er vanaf en maken elke show tot een feest van herkenning. Hits als Denis, Hanging on the telephone, One way or another, Heart of glass, Rapture, Call me, The tide is high Atomic en Maria komen voorbij. Niet voor niets werden ze in 2017 verkozen tot beste tribute van Nederland in de landelijke ‘Battle of the Tributebands’.

MR. MALFUNKTION

Time to get funky! Mr.Malfunktion speelt funk, soul en rock covers met een snufje reggae en hiphop. Swingende muziek met een groove als rode draad. Funk is niet voor niets onze middle name. Klassiekers van muzikale helden als Stevie Wonder, Prince, Marvin Gaye en James Brown komen bij ieder optreden gegarandeerd voorbij. Ook is er altijd plek voor een paar zorgvuldig geselecteerde favoriete tracks van Jamiroquai, The Roots en Bruno Mars. Het resultaat is een sterke en verrassende setlist. Frontman Robin is bovendien niet vies van een beetje publieksinteractie, dus er mag altijd gedanst en meegezongen worden. Mr.Malfunktion is meer dan 10 jaar pure liefhebberij, een muzikale uitlaatklep en een dierbare vriendschap. Mr.Malfunktion is Robin Schreurs (zang, vibraslap), Dominic Rapmund (toetsen), Roger Cremers (drums), Bas Mulders (gitaar) en Rik Lebouille (basgitaar). Kortom, Mr.Malfunktion bouwt graag samen met jullie een funky feestje.

CRAWFISH

Een heerlijke coverband waarbij niets te gek is. Ze maken er een mooi feestje van en dat wil je niet missen. De drummer van deze band is geen geheel onbekende en heeft vorig jaar ook al bij ons op Postert Laef! gespeeld. Super gaaf! Elvis Presley, David Bowie, The Rolling Stones, Golden Earring, Van Morrison of Milow.. Tja, wat wil je nog meer

THE MAD JACKS

Coverband The Mad Jacks staat met scheurende gitaarsolo's en heerlijke toetsenriffs garant voor een rockende show. Met verrassende repertoire keuzes probeert de band het publiek te vermaken met covers van oa Cindy Lauper tot Aha (met een ode aan Maxi Jazz) en vele andere. Sinds kort heeft de band een nieuwe zanger die zijn roots in 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫𝐭 heeft.