Q-Music the Party

Terwijl Qmusic uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland is Qmusic the Party in het land al jarenlang de populairste garantie voor Feest!

Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland.

Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend.

Uiteraard zijn ook de belangrijkste ingrediënten voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de grootste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.

Foute Uur Live

In navolging van het succesprogramma op Qmusic, is het Foute Uur ook Live te beleven.

Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, dát is het Foute Uur live! Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement. Het Foute Uur live is een bewezen publiekstrekker.

Beck & Bauer, Party Ohne Ende!

Freddy Beck en Frans Bauer, beter bekend als Beck & Bauer, zijn twee DJ’s die in de jaren 1993 tot 2004 affentittengeil waren in Duitsland.
Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty domineerde ze feestvierend Duitsland. Waar je ook kwam, er was geen feest zonder Beck & Bauer!
Nu, enkele jaren later, zijn de twee vrienden in Nederland beland, zodat ook het Nederlandse publiek kennis kan maken met deze twee knotsgekke Duitsers.
En dus niet zonder resultaat!